La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Cârlig de prosop de 4 buc, cârlig de perete adeziv cu rezistență rezistentă la rugină din aluminiu, impermeabil, rezistent greoi pentru halaturi de baie, prosoape de baie, pantaloni și cămăși, costume de baie, paltoane, pungi etc.

Cârlig de prosop de 4 buc, cârlig de perete adeziv cu rezistență rezistentă la rugină din aluminiu, impermeabil, rezistent

RON 17.32
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

[Design modern] Cârligele auto -adezive din aur sunt simple și generoase în design, tăiat modern, perfect integrat în gustul clasic al mediului. E patel albastru portabil cu role. [Material de înaltă calitate] Cârligele de prosop de aur adeziv sunt confecționate din aluminiu spațial de înaltă calitate, rezistent la rugină, rezistent la apă și la coroziune. Instrument de înfrumusețare a pieselor de înfrumusețare a gheții de comprimare a gheții siliconice transversale. [Capacitate excelentă de încărcare a sarcinii] Cârligul de prosop are o capacitate excelentă de încărcare a sarcinii, foarte practică, iar suprafața metalică periat este durabilă. E tavă Silicon îngrijirea ochilor îngrijirea pielii de răcire masaj facial IC. [Gama largă de aplicații] Cârlițele de perete auto -adezive sunt perfecte pentru băi, bucătării, holuri și birouri, ceea ce face ca camera dvs. să pară mai elegantă. [Abilitatea puternică de aderență] Hansere de haină din aur se pot adapta cu ușurință la diverse suprafețe netede, cum ar fi țiglă, sticlă, lemn, ceramică și plastic, fără a -și face griji pentru că se încadrează. [Design modern] Cârligele auto -adezive din aur sunt simple și generoase în design, tăiat modern, perfect integrat în gustul clasic al mediului. E patel albastru portabil cu role. [Material de înaltă calitate] Cârligele de prosop de aur adeziv sunt confecționate din aluminiu spațial de înaltă calitate, rezistent la rugină, rezistent la apă și la coroziune. Instrument de înfrumusețare a pieselor de înfrumusețare a gheții de comprimare a gheții siliconice transversale. [Capacitate excelentă de încărcare a sarcinii] Cârligul de prosop are o capacitate excelentă de încărcare a sarcinii, foarte practică, iar suprafața metalică periat este durabilă. E tavă Silicon îngrijirea ochilor îngrijirea pielii de răcire masaj facial IC. [Gama largă de aplicații] Cârlițele de perete auto -adezive sunt perfecte pentru băi, bucătării, holuri și birouri, ceea ce face ca camera dvs. să pară mai elegantă. [Abilitatea puternică de aderență] Hansere de haină din aur se pot adapta cu ușurință la diverse suprafețe netede, cum ar fi țiglă, sticlă, lemn, ceramică și plastic, fără a -și face griji pentru că se încadrează. Specificații : Tipul articolului : Hookmaterial prosop : Aluminumgross Greutate : 109g/0.2ozpackage Lista : 4 x cârlig de prosop.

Caracteristici cheie

Item Type:
Towel Hook
Material:
Aluminum
Gross Weight:
109g/0.2oz
Package List:
4 x Towel Hook

Și cumpărătorilor le place