La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Gropki Memory Foam covoare de baie pentru baie Covorașe de baie Super absorbante de apă pentru baie covoraș de baie cu uscare rapidă covoraș de baie pietruit covoraș de baie SBR Fund antiderapant pentru baie, cadă și duș 17 x 24, Gri.

Gropki Memory Foam covoare de baie pentru baie Covorașe de baie Super absorbante de apă pentru baie covoraș de baie cu uscare

RON 22.65
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Super moale și confortabil - covorașele de baie Gropk sunt catifea de corali de înaltă densitate.Stratul intermediar este o spumă groasă cu memorie care calmează picioarele obosite și vă protejează degetele de la picioare de podeaua rece. Absorbant rapid de apă-covoarele de baie Gropk cu strat moale de microfibră din catifea de coral pot absorbi rapid umezeala, vă pot usca imediat picioarele, iar apa nu rămâne pe suprafața covorașului de baie, ajutând la menținerea podelelor curate și uscate. ANTI-alunecare și durabil-partea de jos este un material nou SBR anti-alunecare bottom.It este realizat din tehnica de relief de înaltă frecvență.Care este mult mai puternic și durabil pentru o utilizare de lungă durată, spre deosebire de alte mărci în care suportul tinde să se uzeze și să se desprindă după o serie de spălări. Ușor de curățat - covorașul de baie Gropk poate fi spălat la mașină, doar puneți covorașul în mașina de spălat cu apă rece într-un ciclu blând.Culoarea covorașelor de baie nu se va estompa. Covorașul de baie Gropk poate fi utilizat pe scară largă în baie, bucătărie, living, spălătorie, hol, dormitor, balcon etc.Alege Gropk baie covor mat și să ia acasă nori. Suprafața din lână de coral din microfibră a covorului de baie super-absorbant absoarbe rapid apa și se usucă rapid pentru a fi mai mucegăită. Spuma de memorie de lux vă face picioarele să se scufunde pe suprafața moale pentru un plus de confort în timp ce vă uscați după duș. * Covorașele de baie Gropk pot fi utilizate pe scară largă în baie, bucătărie, living, spălătorie, hol, dormitor, balcon etc. * Vă rugăm să verificați o sugestii generale de dimensiuni pentru baie, bucătărie sau orice cameră!Ia norii acasă.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place