La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Hyperpickle Pickleball set, patru palete de miere polimerice de miere, plasă de reglementare, markeri de judecată, 3x 26 găuri în interior și 3x 40 găuri în afara muraturii și deținător de scor. Setul inițial de pornire.

Hyperpickle Pickleball set, patru palete de miere polimerice de miere, plasă de reglementare, markeri de judecată, 3x 26 găuri

RON 1.00
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Pachetul complet- Hyperpickle aduce pachetul complet de pornire a pickleball la ușa ta, ambalat cu toate elementele esențiale Pickleball. Am făcut -o cu adevărat un magazin unic pentru clienții noștri cu acest set!. Net de mărime profesională! Hyperpickle a împachetat acest set de muraturi cu o plasă de pictură de dimensiuni de reglementare, stând la o lungime de 22 ft și o înălțime de 3 ft. Dar asta nu este totul, această plasă se prăbușește în plase separate! Prin urmare, două seturi de 11 ft cu 3 ft, astfel încât două meciuri singure pot avea loc în același timp, dacă doriți! Sau conectați -l și să jucăm duble!. Patru palete de miere de miere polimerică! - Paddles -ul de murături cu core polimerice oferă unele dintre cele mai mari valori ale puterii și controlului. Aceste palete sunt mai liniștite decât padele din lemn grele și nerecunoscute. Aceste palete oferă o redare fantastică și durabilitate. Aceste palete de 8 oz (229 grame) sunt excelente pentru jucătorii care sunt noi pentru a experimenta moderat în sport, căutând o paletă care să ofere un echilibru bun de control și putere. Șase mingi de murături!- Kit-ul dvs. va include 3 interior Utilizați 26 de muraturi de 26 de găuri și 3 bilă de murături de 40 de găuri. Utilizați în interior 40 de gauri de murături sunt concepute pentru a fi mai ușor de controlat, dar mai dificil de trântit, deoarece prezintă mai mult tracțiune. Murăturile în aer liber sunt mai puțin afectate de vânt, mai ușor de lovit din greu și de a prezenta mai puțin tracțiune. Kit de marcare a instanței!- Nu mai ghiciți unde sunt limitele pentru instanța dvs., acest kit include 12 markeri de colț de judecată, o măsură de bandă și o diagramă de graniță, astfel încât să puteți măsura în mod clar și cu exactitate instanța dvs. acolo unde sunteți vreodată.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place