La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Baterie Upstart 8 Înlocuire pentru pungi de vid Kirby SE - compatibile cu Kirby 204811, pungi de vid universale. Se potrivește modelelor de stil F, G și Sentria.

Baterie Upstart 8 Înlocuire pentru pungi de vid Kirby SE - compatibile cu Kirby 204811, pungi de vid universale. Se potrivește

RON 0.33
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Brand de componente Upstart. Aceasta este o parte de înlocuire a mărcii componentelor Upstart, nu un produs OEM. Toate mențiunile despre numele de marcă sau descrierile modelului sunt făcute strict pentru a ilustra compatibilitatea. Toate numele de marcă și logo -urile sunt mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Acest produs nu este afiliat cu niciun mărci și nu este acoperit în cadrul unor garanții oferite de producătorii originali. Orice garanție pentru acest produs sunt oferite exclusiv de componente Upstart. Aceasta este o parte de înlocuire a mărcii componentelor Upstart, nu un produs OEM. Toate mențiunile despre numele de marcă sau descrierile modelului sunt făcute strict pentru a ilustra compatibilitatea. Toate numele de marcă și logo -urile sunt mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Acest produs nu este afiliat cu niciun mărci și nu este acoperit în cadrul unor garanții oferite de producătorii originali. Orice garanție pentru acest produs sunt oferite exclusiv de componente Upstart.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place