La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Carcasă de telefon Gameboy pentru iPhone 14 Pro Max cu protector de ecran al telefonului din sticlă temperată, redabil 36 de jocuri retro clasice, consolă de jocuri video portabile, carcasă iPhone, negru)

Carcasă de telefon Gameboy pentru iPhone 14 Pro Max cu protector de ecran al telefonului din sticlă temperată, redabil 36 de

RON 2.00
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

1. Ce obțineți : o carcasă de telefon Gameboy și un protector de ecran de sticlă temperat limpede. 2. O carcasă telefonică se poate juca cu : 36 de joc retro clasic, afișaj color complet, baterie încorporată, vine cu un cablu de încărcare USB. 3.Materiale : capacul este confecționat din ABS și TPU. Marginile sunt moi, atât de ușor să vă puneți telefonul. 4. Happiness vine ușor : vine cu taste foarte sensibile, silicon de înaltă calitate, senzație confortabilă, are decupaje precise pentru boxe, porturi de încărcare, porturi audio și butoane, ușor de instalat și de îndepărtat. Cazul de joc durează doar 1 oră pentru a se încărca complet și poate dura până la 5 ore. 5. Protector de ecran de sticlă : realizat din sticlă temperată de înaltă definiție, design de montare pe ecran complet. Protejați-vă ecranul de zgârieturi și rupere. >> Notă : Cazul consolei de joc va „juca o demo” dacă nu există nicio operație atunci când alegeți un joc, trebuie doar să apăsați butonul de resetare și să re-alegeți jocul, apoi Apăsați rapid butonul „S/P”. Protectie pentru ecran. Protectie pentru ecran.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place