La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
DHCall pentru carcasă iPhone 14 Pro Max, cu 2 protector de ecran de sticlă temperat [protecție împotriva picăturilor de grad militar greu de calitate.

DHCall pentru carcasă iPhone 14 Pro Max, cu 2 protector de ecran de sticlă temperat [protecție împotriva picăturilor de grad

RON 0.67
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

【Cea mai nouă protecție modernizată】 PC -ul dur și materialul moale TPU. 3 din 1 copertă vă va salva telefonul de cel mai grav impact cu protecția gradului militar la 360 °. Buzele ridicate fac ecranul tactil și camera cu picături, denivelări și șoc. Instalați și îndepărtați rapid. Sticla temperat ultra-clar】 Prezentând o zgârietură excelentă, amprente și rezistență la praf. Acoperire completă și încadrarea perfectă în carcasa telefonului fără bule. 【Proiectare practică】 marginea canelurii cu o prindere optimă face ca telefonul tău să nu mai alunece din mâini. Declarațiile precise permit tuturor butoanelor să păstreze receptiv la îndemână. Capacele de port păstrează praful și resturile. 【Aplicație】 Skateboard, motocicletă, mașină de curse și alte sporturi în aer liber și viața de zi cu zi. 【Model compatibil】 unic Proiectat pentru i Phone 14 Pro Max 6.7 ”cu 2 protector de ecran de sticlă temperat. Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom răspunde sincer în 24 de ore. Protectie pentru ecran. Protectie pentru ecran.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place