La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
VANERIA Tattoo Balm & amp; Tattoo Lotion,tatuaje în stadiile timpurii,mijlocii și târzii,Tattoo Lotion Aftercare calmează pielea și promovează vindecarea pielii,cremă hidratantă pentru tatuaje.

VANERIA Tattoo Balm & amp; Tattoo Lotion,tatuaje în stadiile timpurii,mijlocii și târzii,Tattoo Lotion Aftercare calmează pielea

RON 33.31
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Balsam de tatuaj pentru tatuaje pentru îngrijirea tatuajelor pentru tatuaje ajută pielea să devină mai moale, ajută la hidratare,tatuajele se vindecă mai repede și mâncărime mai puțin. Îți revitalizează arta corporală încă din primele zile. Lotiune pentru tatuaje de la clienta pentru tatuaje de la client face o treaba excelenta in eliminarea petelor uscate, fara a fi unsuroase.Tattoo supplies este mai mult un unt de corp cremos, care se aplică foarte ușor. Ingrediente organice bogate în unt de tatuaj natural,excelent pentru tatuaje proaspete, proaspăt vindecate, pe termen lung, piele fără tatuaj, orice zone uscate.Kit de îngrijire a tatuajelor lăsând un ușor strat protector pentru a izola mediul extern și pentru a menține tatuajele sănătoase.Preț rezonabil, un pic mic merge un drum lung pe piele, merita. Culoarea de protecție a produsului după ce tatuajul s-a vindecat,utilizați acest produs pentru a menține pielea umedă și sănătoasă și pentru a face tatuajul să păstreze strălucirea, profunzimea, claritatea și contrastul pentru toată arta corporală. Din cauza ingredientelor naturale, această cremă de piele pentru tatuaje nu este nici grasă,nici uleioasă.Gelul și hidratantul nostru liniștitor pentru tatuaje noi funcționează pe toate tonurile și tipurile de piele. Indiferent dacă faceți un tatuaj pe o zonă sensibilă a pielii sau aveți o piele blândă, acest balsam îl va trata ușor, astfel încât să nu aveți niciun disconfort. Mod de utilizare : răspândiți - l fără a crea frecare pentru a fi blând cu pielea proaspăt tatuată. Aplicați de 2-3 ori zilnicpe pielea curată și uscată .Borcanul de 1,76 oz de unt tattoo aftercare va dura mult timp și vă ajută să economisiți.Parfum ușor de mentă, se simte răcoros atunci când este vopsit.Ușor de aplicat și nu se îmbracă peste tot pe haine .Perfect pentru tatuaje negre,gri,colorate.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place