La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Decaluri de ceai dulce deținut și operat de veteran - 6 3/4 x 3 3/4 - Vinil Died Decal/Autocolant pentru bara de protecție pentru ferestre, camioane, mașini, laptopuri, MacBooks etc.

Decaluri de ceai dulce deținut și operat de veteran - 6 3/4 x 3 3/4 - Vinil Died Decal/Autocolant pentru bara de protecție

RON 0.67
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Fabricat cu mândrie în decalajul din S.U.A. este tăiat, nu se va estompa ca un autocolant. Realizat până la 7 ani în exteriorul vehiculului dvs., dar poate fi aplicat pe orice suprafață netedă. Ușor de aplicat și ușor de eliminat. Banda de transfer pe care o folosim este clară pentru o aplicare mai ușoară. Instrucțiuni de aplicație incluse. Fabricat cu mândrie în decalajul din S.U.A. este tăiat, nu se va estompa ca un autocolant. Realizat până la 7 ani în exteriorul vehiculului dvs., dar poate fi aplicat pe orice suprafață netedă. Ușor de aplicat și ușor de eliminat. Banda de transfer pe care o folosim este clară pentru o aplicare mai ușoară. Instrucțiuni de aplicație incluse. Decalitatea este ușor aplicată și îndepărtată pe orice suprafață curată, netedă și plană. Fabricat din 7 ani de vinil de vinil exterior de calitate premium, impermeabil, autoadeziv. Decal are o bandă de aplicație clară peste partea de sus pentru o aplicare ușoară. După aplicarea decalului, banda de aplicație clară este eliminată. Singurul lucru care trebuie aplicat este ceea ce apare în alb.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place