La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
62 PC -uri autocolante drăguțe, autocolante de pisici impermeabile de vinil reutilizabile pentru laptopuri, bagaje și skateboard etc.

62 PC -uri autocolante drăguțe, autocolante de pisici impermeabile de vinil reutilizabile pentru laptopuri, bagaje și skateboard

RON 2.67
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

【Cister Cat】 Pachetul include 62pcs autocolante pentru pisici. Toate autocolantele au dimensiuni de 2 inci până la 3 inci. 【Cadou ideal】 Modelul este tematic cu pisică, foarte drăguț și viu. Cadouri adorabile pentru adolescenți, fete, copii, decorațiuni de petrecere și favoruri pentru petreceri. 【Calitate de bună calitate】 Acest set de autocolante reutilizabile tematice este realizat din material din PVC ecologic, există sigure și non-toxice, impermeabile și anti-soare, lucioase și strălucitoare, groase și durabile. Și nimic nu reziduu după ce l -a peelit. 【Ușor de utilizat și reutilizabil】 Ușor de utilizat pe orice suprafață netedă! Curățați suprafața obiectului și mențineți -l uscat, apoi lipiți -l ferm pe suprafața obiectului. Poate fi reciclat de 2-3 ori. Sfaturi : îl poate face mai ferm prin încălzire. 【Aplicație largă】 Obțineți acest set de autocolante pentru pisici pentru carcasă telefonică, laptop, sticle de apă, oglindă, bicicletă, chitară, frigider, skateboard, bagaje, scrapbook, etc. 【Cister Cat】 Pachetul include 62 pcs autocolante pentru pisici. Toate autocolantele au dimensiuni de 2 inci până la 3 inci. 【Cadou ideal】 Modelul este tematic cu pisică, foarte drăguț și viu. Cadouri adorabile pentru adolescenți, fete, copii, decorațiuni de petrecere și favoruri pentru petreceri. 【Calitate de bună calitate】 Acest set de autocolante reutilizabile tematice este realizat din material din PVC ecologic, există sigure și non-toxice, impermeabile și anti-soare, lucioase și strălucitoare, groase și durabile. Și nimic nu reziduu după ce l -a peelit. 【Ușor de utilizat și reutilizabil】 Ușor de utilizat pe orice suprafață netedă! Curățați suprafața obiectului și mențineți -l uscat, apoi lipiți -l ferm pe suprafața obiectului. Poate fi reciclat de 2-3 ori. Sfaturi : îl poate face mai ferm prin încălzire. 【Aplicație largă】 Obțineți acest set de autocolante pentru pisici pentru carcasă telefonică, laptop, sticle de apă, oglindă, bicicletă, chitară, frigider, skateboard, bagaje, scrapbook, etc. imagine. Au osturdy și au un adeziv puternic, dar nu vor lăsa niciun reziduu în urmă atunci când sunt îndepărtate. Specificații : Mărimea fiecărui autocolant este de aproximativ 2,04-2,67 x 1,6-2.24inch (L X W). Caracteristici : impermeabil, durabil, sigur și fără toxic.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place