La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Jucării Bonka Bird 3753 Natural Shreddy Eddy Eddy Mediu până la Mare Papagal Jucărie Good Conure African Grey, Conures, s, Cockatoos mici și păsări pentru animale de companie de dimensiuni similare pentru distracție de furaj.

Jucării Bonka Bird 3753 Natural Shreddy Eddy Eddy Mediu până la Mare Papagal Jucărie Good Conure African Grey, Conures, s,

RON 0.33
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

SAFE BIRD, TOATE NATURA NICIODATĂ CARDBOARD DE DIE CU SISAL NATURAL. Distracție de hrănire. Ajută la reducerea stresului și a plictiselii. Adăugați semințe în tuburi sau împingeți -le în carton pentru a crea o jucărie de hrănire excelentă. Pentru păsări medii - mari, Timneh African Grey, Caiques, Sun Conures, Mini Macaws, Cockatoos cu sulfer mai mic, Cockatoos Citron, Goffins Cockatoo, Pionus, Regina Conuresului Bavaria și păsări similare de dimensiuni similare se vor bucura de această jucărie atârnată. Jucăriile de dimensiuni perfecte măsoară aproximativ 16 "x 8" x 5 ". Perfect pentru cuști din interior, stand sau joacă de gimnastică. Monitorizați -vă constant pasărea când vă jucați cu jucării noi. Fmailat manual în SUA! Această jucărie Bonka Bird este vândută cu mândrie de o familie -Canded American Company și expediat din SUA către tine! design simplu. 100% păsări de păsări. 3753 Shreddy Eddy de la Bonka Bird Toys este o jucărie de pasăre super ușor de jucat și mărunțită. Top of the Bird Toy include un conector de legătură rapidă pentru agățarea rapidă în aviară. O șnur naturală se bucle de frânghie în jurul conectorului și se blochează cu un nod mare. În partea de jos. În partea de sus și de jos a jucăriei de păsări se află pachete de hârtie naturală care se așază deasupra rulourilor de carton perforat. Corpul central al jucăriei pentru păsări este un cub mare de carton, care este ușor pentru ciocuri și picioare. În afară de conector, această jucărie poate fi complet mărunțită, oferind animalului dvs. de companie o experiență excelentă de hrănire în cușca lor. 3753 Shreddy Eddy este 100% în siguranță pentru păsări și cântărește și măsoară aproximativ : . Înălțime : (16) inci. Lățime : (8) inci. Adâncime : (5) inci. Greutate : sub (6) uncii.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place