La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Upscale 30 Inch t parte HD dantela fata peruca 613 Blonde Body Wave Peruci de păr uman pentru Femei negre pre smuls cu copil par închidere peruca dantelă transparentă partea de mijloc peruci , 613 )

Upscale 30 Inch t parte HD dantela fata peruca 613 Blonde Body Wave Peruci de păr uman pentru Femei negre pre smuls cu copil

RON 353.32
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Poate fi Colorant, perm și călcat. Pulverizați balsamul fără îndoială pe vârfurile părului în timp ce părul este încă umed. Acest lucru este mai ușor dacă separați părul în secțiuni mai ușor de manevrat folosind agrafe de păr sau cravate. Acest lucru vă va asigura că buclele dvs. Tăiați părul pe care trebuie să-l înălbiți pentru a obține culoarea vibrantă dorită. Odată ce timpul a expirat, clătiți și spălați. Strângeți excesul de apă din păr și uscați-l cu un prosop curat. Culoarea părului : 613. Rezultatele individuale pot varia în funcție de produsul colorant. Odată ce timpul a expirat, clătiți și spălați. Desfaceți cu atenție piesele și agățați-le pentru a se usca la aer în mod natural. Capac Moale Din Dantelă Întinsă. Lăsați părul ondulat să coboare încet în mână și lăsați-l să se răcească parțial. Verificați des părul pentru a evita supra-procesarea și pentru a face o albire uniformă. IMPORTANT : este întotdeauna recomandat să consultați un profesionist în păr. Lăsați părul să se usuce complet la aer înainte de a coase. Curea Reglabilă. Capacul este flexibil Material elastic Net. Pieptănați părul pentru a vă asigura că toate părțile dețin amestecul de coloranți. Lungimea perucii drepte hari trebuie măsurată prin lungimea de la rotirea capului până la cel mai lung păr din partea de jos. Peruca poate fi personalizată. Noastre HD Dantelă t parte dreaptă păr uman peruca parul este. Nu folosiți căldură excesivă pe păr, cum ar fi uscarea prin suflare, fierul de călcat și fierul de călcat plat. Asigurați-vă că nu lăsați căldura pe păr prea mult timp. Periați părul de la rădăcină până la vârf și aplicați culoarea cu pieptene de sus în jos. 5 " Dantelă Profundă. După ce părul este spălat, veți putea vedea părul blond. Pentru a ondula : separați părul în secțiuni, apoi înfășurați o bucată de păr în jurul baghetei de curling și lăsați-l timp de 8-12 secunde. Pieptănați părul pentru a vă asigura că toate părțile țin amestecul. INSTRUCȚIUNI DE ÎNĂLBIRE PASUL 1. Aplicați înălbitor cu pieptene de sus în jos. Lungime : 18 inch, 24 inch, 30 inch, 32 inch. Puteți defini multe stiluri diferite. Asigurați-vă că nu lăsați căldura pe păr prea mult timp. Înfășurați părul în folie de aluminiu și lăsați-l timp de 30 de minute. Folosiți folie de plastic pentru cele mai rapide rezultate. Completați fiecare secțiune până când tot părul este ondulat. INSTRUCȚIUNI DE CULOARE PASUL 1. Dimensiune medie, există două curele de reglare și 3 piepteni în interiorul perucii care pot fi împletite într-o poziție fixă pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale capului. Ușor de purtat : . Strângeți ușor părul de jos în sus și evitați frecarea. Materialul părului : păr uman virgin 100% Brazilian. Citiți cu atenție toate instrucțiunile înainte de a muri sau de a albi părul.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place