La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
gândiți-vă la ECO FDA înregistrat [imprimat tip aripă Pad 3p] tampoane de bumbac reutilizabile organice, tampoane menstruale, șervețele sanitare, multe modele, 3 tampoane.

gândiți-vă la ECO FDA înregistrat [imprimat tip aripă Pad 3p] tampoane de bumbac reutilizabile organice, tampoane menstruale,

RON 27.85
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Caracteristici de absorbție pentru fluxul de lumină în timpul zilei și design subțire.Produs excelent pentru femeile care își fac griji cu privire la cantitatea mare de secreție în viața de zi cu zi. Există un strat impermeabil, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri. gândiți-vă ECO face produse care sunt sigure pentru corpul feminin. Tampoane organice de zi : gândiți-vă că tampoanele de bumbac organic ECO sunt ventilatoare, respiratorii, hipoalergenice și confortabile de utilizat. Tumble dry low sau line dry. În special, bumbacul organic din exterior, interior și stratul de absorbție a apei este moale la atingere, deci este confortabil de purtat, iar bumbacul subțire din hârtie coreeană este utilizat suplimentar. Bravo acestor oameni!!. Dimensiune PAD( PAD zi) : Length_9. 90% Bumbac Organic. Cei care doresc să folosească un tampon sanitar sigur pentru corpul meu. Cei care au suferit dureri de piele sau urticarie cu piele sensibilă. Înmuiați și clătiți : după achiziționarea tampoanelor sanitare din bumbac, spălați-le de una sau de două ori înainte de a le folosi pentru prima dată. Apoi, spălați la mașină la rece cu detergent ecologic. Cusutul este mai simplu decât înainte, reducând costul și vânzând la un preț rezonabil. gândiți-vă că tampoanele ECO pot dura peste 5 ani cu o îngrijire adecvată. Chiar și persoanele cu piele sensibilă îl pot purta fără probleme, iar bumbacul organic certificat și sigur îmi ajută pielea să respire. Certificarea OCS este o certificare conform căreia un produs este fabricat din fibre cultivate organic.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place