La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Îmbrăcăminte din plastic micuul Paciesere crescute de haina și haine rezistente, cutii, spațiu ușor, economisind spălătorie, umerase atârnate până la 6 kg pentru paltoane, pantaloni, rochie etc.

Îmbrăcăminte din plastic micuul Paciesere crescute de haina și haine rezistente, cutii, spațiu ușor, economisind spălătorie,

RON 1.33
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

! În acest scop, vă garantăm absolut că fie vă place, fie obțineți o rambursare completă, nu întrebările adresate!. sunt sigure și fără riduri. Este perfect pentru a -ți atârna toate hainele și accesoriile!. Heavy Duty : Micuul Plastic Hanseres concepute pentru a dura ani de zile! Fabricat din plastic de înaltă calitate, umerașele noastre de haine sunt rezistente și durabile. Cea mai bună valoare și garanție : Satisfacția dvs. Pachet cu valoare excelentă : umerașele noastre din plastic vin în pachete accesibile de 20, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a rămâne în curând. Colțurile și partea de sus a umerașului sunt întărite, împiedicând ruperea și capabile să țină un pic de greutate, fără a pierde forma.Pachet cu valoare excelentă : umerașele noastre din plastic vin în pachete accesibile de 20, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a rămâne în curând. Optimizați spațiul dulapului : organizați și depozitați topuri, cămăși, fuste, costume, pantaloni, pantaloni scurți și multe altele cu aceste umerase ideale.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place