La formalizare 0 0.00

0-Articole
Carga 0.00
Completo 0.00
Pet Chew Toy Natural Grass Natural Ball cu clopot pentru instrument de cobai de iepure, jucării de iepure, jucării de iepuraș pentru iepuri, jucării de mestecat pentru iepuri pentru dinți.

Pet Chew Toy Natural Grass Natural Ball cu clopot pentru instrument de cobai de iepure, jucării de iepure, jucării de iepuraș

RON 0.33
 

Într-o formă accesibilă
Disponibilitate

Există un clopot în interiorul mingii de iarbă. Când animalul dvs. de companie se joacă cu el, va scoate un sunet pentru a atrage atenția animalului de companie. Great pentru a juca și a nu fi, ajutați la prevenirea plictiselii. Chewing Bile de iarbă promovează dinții curați și sănătoși, în timp ce satisface instinctul natural al animalului dvs. de companie de a mesteca. Potrivit pentru pisici, iepuri și rozătoare mici, dar și pentru mușcături mici de rozătoare pentru animale de companie, ideală pentru curățarea molară a dinților molari pentru jucării pentru animale de companie. De asemenea, acest produs poate fi la fel de amuzant pentru pisici, rama de alpinism pentru pisici și alte produse. Mingea panglică realizată manual, țesută cu grijă și legată, nu folosește niciun adeziv care o face extrem de naturală și o jucărie ideală pentru toate animalele de companie. Descrierea produsului Culoare : Material galben : Dimensiune paie : 10cm (3,7 inci) Conținut pachet : 1 x bilă de clopot.

Caracteristici cheie

Și cumpărătorilor le place